Het verhaal van Kylie

Mijn naam is Kylie Schoonbrood-Schings en zal mij kort voorstellen.

Geen tijd te verliezen

Zwanger worden ging jammer genoeg niet gemakkelijk. Maar uiteindelijk mocht mijn wens toch in vervulling gaan. Vanaf 1 april 2019 moest ik begeleidt worden door het Zuyderland Heerlen ivm een te hoge bloeddruk. Op 17 april bleek dat m’n placenta losliet en is Dex, met een termijn van 29 weken en 4 dagen via een spoedkeizersnede geboren.
De vroeggeboorte heeft bij Dex lichamelijke beperkingen achter gelaten. Zo heeft hij door een hersenbeschadiging cerebrale parese (CP) en is hij slechthorend. Zien we met regelmaat verschillende medici om de ontwikkeling van Dex in kaart te brengen en te ondersteunen met o.a. hulpmiddelen zoals gehoorapparaatjes, duimbrace, enkel-voet orthese en semi-orthopedische schoenen.

Sinds kort werk ik bij Pril Begin als project ondersteuner en houdt ik mij o.a. bezig met het maken van formats voor social media, deel ik af en toe mijn ervaringen rondom de CP en slechthorendheid van Dex en hoop ik uiteindelijk meer bewustwording en begrip te creëren rond deze thema’s. Want het mag gezien worden! Het moet gezien worden..

Voeg mij toe aan je netwerk

Wil je persoonlijk met mij in contact komen? Neem via onderstaande knoppen contact met mij op

Bedankt!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Volg jij ons al op Social media?