Te gast bij… Paul’s Podcast

“Hoi Moniek en Niek, ik wil jullie graag voor mijn podcast interviewen” was het begin van een e-mail geschreven door Paul welke vrijwilliger is bij Burgerkracht Limburg. In Paul’s Podcast staan persoonlijke verhalen centraal, welke hij onder de aandacht wil brengen. Er komen vele onderwerpen in de afleveringen voorbij. Van mentale gezondheid, tot kanker en chronische aandoening. Hoe verandert je blik op de wereld als er een ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt en hoe ga je hier mee om. Pauls gasten gaan hier ieder op hun eigen manier mee om en nemen je graag mee in hun verhaal.

Spannend…

Zo werden onze ervaringsverhalen de rode lijn in de podcast met een toepasselijke titel: Ontmoeten, Luisteren en Verbinden. De drie pijlers welke centraal staan in Pril Begin. Voor aanvang waren we licht gespannen, want waar gaan we allemaal over hebben en vallen er geen ongemakkelijke stiltes? Gelukkig was deze spanning totaal niet nodig, want uiteindelijk hebben wij meer dan 60 minuten gepraat en onze ervaringen kunnen delen.

Wij zijn super trots op het eindresultaat en willen Paul van harte bedanken voor de uitnodiging en deze bijzondere podcast.

Luister hier!

Meer weten en luisteren?

Elke drie weken komt er een nieuwe aflevering van Paul’s Podcast online. Luister deze dan via deze rechtstreekse link. Benieuwd wat Burgerkracht Limburg allemaal doet en wellicht voor jou kan betekenen rondom burgerparticipatie? Neem dan een kijkje op de website van Burgerkracht Limburg.

Heeft dit blogbericht je aan het denken gezet en wil je jouw mening over dit onderwerp delen? Stuur ons een berichtje op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Niek en Moniek - Oprichters Pril Begin

Hi, wij zijn Niek en Moniek

Wij verkleinen de kloof tussen ouders en zorgprofessionals met projectdeelname, gastlessen, trainingen, workshops en lotgenoten contact voor ouders zodat kwetsbare gezinnen kwetsbaar van start gaan. 

Lees en luister meer in onze Blog & Podcast

Download gratis

Tips van en voor NICU ouders en hun netwerk

Wat zijn de Do’s en Don’ts op de NICU voor ouders en hun netwerk? Wij delen het met je in een gratis infographic, speciaal voor ouders en hun netwerk.

Ontmoeten; luisteren en verbinden… hoe is die missie eigenlijk ontstaan? 

Wat was het begin van Pril Begin? We nemen je terug in de tijd en delen ons verhaal.

Zorg en hulpverlening is mooi en uitdagend mensenwerk; hoe blijf jij écht in contact met een gezin zonder jezelf te verliezen?

Wanneer je in de zorg of hulpverlening werkt, ben je dagelijks in contact met mensen. Het mooie daarvan is dat geen werkdag voor jou hetzelfde hoeft te zijn.